Történelmünk szolgálatában

Ter-In-Stat Geofizikai EV

Igen, Ön jó helyen jár!

A Ter-In-Stat Geofizikai EV örömmel áll az Ön rendelkezésére roncsolásmentes talajvizsgálatok kivitelezésében!

Magyarországon a Ter-In-Stat Geofizikai EV az egyetlen olyan vállalkozás, amely a GSSI USA technológiáját használva azonnali betekintést nyújt a talajfelszín alá, akár 7 méteres mélységig! 

A 2D felvételek a munkafolyamat közben is megtekinthetőek élőben, vagy a feladat végeztével 3D-ben is! 

A jövő georadar módszere végre Önnek is elérhető, méghozzá a legkedvezőbb árszinten.

Mindegy, mit keres, mi a föld alól biztosan előkerítjük!

 

Az örökségvédelemmel kapcsolatos munkákban részt venni kitüntető feladat, amelyet mi is nagy büszkeséggel vállalunk. A georadar használata a régészek számára sem ismeretlen, gyorsaságát és pontosságát ők is szívesen alkalmazzák kutatásaik, régészeti feltárásaik során.  Az Országos Roncs és Fémkereső Egyesülettel (O.R.F.E.) együttműködve, gépparkunkat rendelkezésükre bocsájtva mi is gyakran segítjük a múzeumi régészek munkáját.

 

Elsődleges célunk és küldetésünk mindenki számára elérhetővé tenni a roncsolásmentes talajvizsgálatot, georadaros és fémdetektoros felderítést, ezt kedvező árszintünk is tükrözi. Bármilyen műszeres felderítésről is legyen szó, biztosan számíthat gyors, precíz és pontos munkánkra!

Vállalunk rövid határidővel műszeres felderítést és roncsolásmentes talajvizsgálatot, kiemelném a GPR technológiával végzett 2D és 3D talajfeltérképezést,amely akár 7 méteres mélységig részletes képet mutat a talajról, és az abban található bármilyen anyagú tárgyakról, közművezetékről, illetve üregekről! Azonnali ajánlatkérés a kezdőlapon, illetve további információért keressen minket bizalommal a honlapon feltüntetett elérhetőségeken!

 

- Precíziós műszerparkunk zászlóshajója a földradar, mely az USA legmodernebb műszaki megoldásait képviseli.

Fémkereséshez, fémmentesítéshez, földkábelek előkerítéséhez szintén a legmodernebb speciális eszközöket használjuk 2 méter mélységig, akár víz alatt is!

- Számunkra nincs akadály, nehezen megközelíthető területeken is elvégezzük a ránk bízott feldatokat.

 

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode